Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Hitel aktív BAR listásoknak

Hitel aktív BAR listásoknak:

A jelenlegi gazdasági helyzet nagyon megemelte a BAR listán szereplők számát, sokan sajnos kerültek abba a helyzetbe, hogy az emelkedő részletek miatt nehéz helyzetbe kerültek., nem tudták fizetni, mivel a banki szabályok szigorúak és nagyon rövid határidő áll rendelkezésre az elmaradás rendezésére nem sokan tudják kikerülni a listára kerülést.
Jelen pillanatban egyetlen magyarországi pénzintézet sem tud kínálni hitellehetőséget olyan személynek ,aki aktív BAR listás, esetleg vannak olyan osztrák bankok, akik nem vizsgálják a személy fizetői múltját, hanem a jövedelme a mérvadó, sőt elfogadnak nyilatkozatot olyan mellékjövedelemről, amely például nem szerepel a bankszámlakivonaton, de ezek a hitelek is nagyon nehezen elérhetőek és csak devizaalapon igényelhetők. Az Aktiv Bar listás még ingatlanfedezetű hitel igénylése esetében sem lehet a fedezetül felajánlott ingatlan tulajdonos sem kérelmező, hiteligénylő.
aktiv Bar listás sajnos nem igényelhet: személyi kölcsönt ( még pasziv Bar listás sem igénylehet), lakáscélú hitelt, szabad felhasználású jelzáloghitelt.
A jó hír viszont a passzív BAR listásoknak, akik már legalább 6-12 hónapja törlesztették adósságukat, hogy ők folyamodhatnak hiteligényléshez, számukra már enyhébbek és kedvezőbbek a lehetőségek.

1 megjegyzés:

bernalescieux írta...

Hitelajánlataink
Be kell, hogy finanszírozza egy fontos projekt, vagy keres finanszírozást építeni vagy vásárolni otthonában? Ne kérjen több kérdést. Kínálunk ingatlan hitelek, autó hitelek és személyi kölcsönök, hogy segítsen.
alex.triadis1974@gmail.com